Kom meer te weten

Over Ons

Nieuwsgierig naar Café Graves? Kom hier meer te weten over ons.

Ons Resto.

Wij serveren de beste steaks en BBQ gerechten in Amsterdam sinds 2004

Door onze jarenlange ervaring en expertise in het serveren en maken van BBQ gerechten zijn wij de beste plek om BBQ gerechten te eten.

Wij hebben een passie ontwikkelt die ons een drive geeft in het maken van BBQ gerechten. Wij willen onze klanten de ware wereld van BBQ gerechten laten zien door te proeven, voelen en zien.

Een Paar Woorden Over Ons

2004. Dat is meer dan 15+ jaar waarin wij al steak en BBQ gerechten serveren aan onze klanten.

Gratis WiFI!

Vraag ons personeel naar het wachtwoord.

Onze 'food policy'

Ons food policy is lekker eten tegen een rechtvaardige prijs. Door onze ervaren chefs geniet u bij ons van de lekkerste gerechten tegen een leuke prijs. Zien wij u bij ons binnenkort komen genieten van de lekkerste BBQ gerechten?

Onze waarden

Onze waarden staan voor het beste en lekkerste eten serveren aan onze klanten. Dat is waar wij voor staan en vanuit waar wij ons eten bereiden. Bekijk ons menu op de website en laat je inspireren door onze lekkere gerechten.

Onze gerenommeerde chefs

Ontmoet de smaakexperts

Dit zijn de chefs die het mogelijk maken al de BBQ gerechten op de kaart te maken en realiseren. Door onze jarenlange ervaring in het gebied van BBQ en café kunnen wij u de wereld van het BBQ eten laten zien in een gezellig en knus café.

Arthur Lee

Hoofd Chef

James Lee

Chef

Suzanne Grey

Chef

Max Broody

Ontbijt Chef

Geef ons een goede review!