Een echte BBQ pro worden? Doe dan met je vrienden en BBQ workshop!

Ik ben een echt fan van BBQ’en. Vooral in de zomer komen er regelmatig vrienden over de vloer om samen met een biertje de BBQ aan te steken. Niet zo lang geleden kreeg ik de tip van een collega om een BBQ workshop te gaan doen. Ik heb het voor gesteld aan mijn vrienden en ook hun leek het wel wat. Nog geen week later kwam het bedrijf Kolenboertje bij ons langs en hadden we een ontzettend mooie middag en avond!

 

Wat leer je tijdens de workshop?

Je hebt keuze uit drie verschillende programma’s. Wij hebben gekozen voor de BBQ masterclass genaamd ‘Rembrandt’. We hebben besloten de workshop bij een vriend in de tuin te houden. Het bedrijf kwam dan ook lang met alle benodigde producten en materialen. In dit programma leer je niet alleen alle BBQ technieken, maar ook hebben nemen ze de meest lekkere en luxe producten mee! Zo hebben wij bijvoorbeeld kunnen genieten van oesters, iets wat de meeste jongens nog nooit hadden gegeten. Ze nemen niet alleen maar uniek producten mee, want hiernaast hadden we ook heerlijke lappen rundvlees! Wat wij echt een pluspunt vonden aan deze workshop was dat de drank inclusief in ons pakket zat. Zo konden we ook nog eens genieten van de lekkerste speciaal biertjes!

Recepten en podcast voor na de tijd!

Tijdens de workshop maakte we de grap dat we dit wel elke week zouden willen doen. De man die de workshop aan ons gaf reageerde hierop dat we ook eens moesten kijken op de website van het Kolenboertje. Hier staan namelijk heerlijke recepten. Ook vertelde hij dat ze podcast afleveringen hebben op hun spotify account ‘de BBQ Meesterschap GepoDcast’. Mocht je nou ook een interesse hebben voor BBQ’en, is ook de podcast een echte aanrader!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *